ИМАТЕ ПРАШАЊЕ ?

Нашиот тим работи напорно да одговори на сите ваши барање. Сите пофалби, критики и забелешки се добредојдени!

Ви благодариме, вашата порака е успешно испратена!
Ве молиме пробајте пак !

ПРОДАЖНИ МЕСТА

Скопје: Ивал Трејд (автокоманда), Хемпро, ВСК, Автоделови Солид (карпош)
Охрид: Акума,
Прилеп: Иван Комерц,
Неготино: Клинчар Вулко,
Гевгелија: Мото-Пром Kawasaki,
Штип: Ивал Трејд