ЗОШТО YUASA ?

Најголемите светски производители на оловно-киселински и литиум-јонски (Li-ion) батерии. Повеќе од 30 години, GS Yuasa e водечки снабдувач на батерии во Европа и избор број еден за квалитет, перформанси и сигурност.

ПРОЧИТАЈ

НАШИ ПРОИЗВОДИ

Батериите „YUASA YBX“ вклучуваат водечки карактеристики во дизајн и перформанси, за да обезбедат ултра-сигурност и подолг век на траење за автомобилските и патнички возила,  нудејки сеопфатната палета на батерии

ПОВЕЌЕ

ПРОДАЖНИ МЕСТА

Продажната мрежа на YUASA на територија на Македонија е во постојан раст, проверете ја најблиската продавница до вас или консултирајте некој од нашите продажни агенти за да ви помогне во вашиот избор

КОНТАКТ

ИМАТЕ ПРАШАЊЕ? КОНСУЛТИРАЈТЕ ЕКСПЕРТИ!

КОНТАКТ